Crom organic, ideal pentru diabetici si obezi

Posted by: | Posted on: ianuarie 8, 2015

super-mega-50-mai-multa-sanatateDin varaiata gama de remedii pe care natura ne-o propune, astazi vreau sa va vorbesc despre ingeniosul crom organic, despre care se stiu prea putine si se foloseste extrem de putin, neglijandu-se efectele sale benefice.

Cromul organic reprezinta o cheie importanta pentru sanatatea noastra care poate fi procurata simplu si usor din diferite suplimente naturiste care-i potenteaza efectul si ni-l ofera intr-o forma usor de administrat si cu efect rapid si eficient. Dar inainte sa vorbim despre aceste produse atat de bune care nu ar trebui sa lipseasca niciunuia dintre noi, hai sa vedem de ce este bun acest crom organic.

Mai intai de toate trebuie sa stim ca acest mineral atat de important prezinta o functie decisiva in procesul de digestie. El intervine atat in metabolizarea glucozei cat si in transportul ei in celula si sinteza de energie. Astfel cromul organic este indicat persoaneloc cu diabet zaharat de tip 1 si 2 care poate sa fie echilibrat dietetic cat si in procesul de ardere a grasimilor atat de benefic persoanelor obeze.

Oferind zilnic organismului un aport adecvat de crom organic reusim sa directionam glucoza spre celula, locul in care se transforma in energie, sa mentinem glicemia in limite normale si astfel sa impiedicam o serie de afectiuni grave ce pot sa ne puna viata in pericol. De asemenea suplimentele ce contin crom organic sunt recomandate tuturor celor care executa o activitat fizica sau intelectuala intensa si au nevoie in permanenta de cat mai multa energie. Acestea fiind spuse, cred ca v-am convins de faptul ca produsele care contin corm organic nu ar trebui sa lipseasca din tabietul sanatos a unei persoane care se respecta. Dintre aceste produse, indicat pentru diabetici dar si pentru persoanele obseze, este Chromium Max 500 ce scade eficient pofta de masa si cantitatea de glucoza din sange.

Fii sanatos respectand natura si ea te va rasplati cu cele mai bune remedii impotriva bolilor, asa cum este si beneficul crom organic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>