Protejeaza-ti sanatatea!!

Posted by: | Posted on: august 25, 2013

Beneficiile suplimentului alimentar

Virago

virago-creste-imunitateaZilnic organismul nostru este expus la mii de agenti patogeni care profitand de orice slabiciune a sistemului imunitar, patrund in organism si provoaca diverse infectii ce pot evolua rapid si grav.

Sistemul imunitar, armata mereu in stare de alerta a organismului nostru, trebuie la randul sau sa fie protejat si sa i se ofere conditiile necesare pentru a functiona la cote inalte. Stresul, oboseala, alimentatia necorespunzatoare sunt factori ce duc la slabirea sistemului imunitar, facilitand instalarea unor afectiuni provocate de microorganismele oportuniste.

Pentru a oferi un aliat de incredere organismului tau, alege inovatorul produs de la CaliVita, Virago. Aceste tablete 100% naturale au ca scop intarirea sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului in fata unor infectii provocate de diverse bacterii  si virusuri.

Virago este un supliment alimentar ce ar trebui sa nu lipseasca din obiceiurile sanatoase a fiecaruia dintre noi, avand la baza un mix de plante, vitamine si minerale esentiale pentru buna functionare a organismului nostru.

„Copacul vietii”, maslinul, reprezinta o adevarata sursa de sanatate, frunzele sale continand diversi fitonutrimenti ce ajuta la tratarea oboselii cronice, la eliminarea radicalilor liberi din organism si la sustinerea unui tratament impotriva cancerului. Extractul din frunze de maslin reprezinta o componenta esentiala a produsului Virago de la CaliVita.

Echinacea este planta cunoscuta in domeniu medical mai ales datorita proprietatii de a stimula sinteza de limfocite T, devenind astfel o arma puternica a sistemului imunitar in lupta cu diversi agenti patogeni. Virago contine cantitati insemnate de extract de echinacea ce il propulseaza in topul celor mai eficiente suplimente alimentare recomandate pentru intarirea sistemului imunitar.

Pau D’ Arco este un arbust din care se extrage substante folosite inca din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala, datorita proprietatilor imunostimulatoare, antioxidante si laxative. Extract din acest arbust oriental se gaseste si inovatorul produs Virago.sistem-imunitar-puternic-deliciibio

Puternic antioxidant, antiinflamator si mai ales imunostimulator, extractul din planta Gheara Matei este prezent in suplimentul alimentar Virago, precum si cantitati cresute de lizina si zinc ce construiesc o bariera impotriva unor patogeni precum virusurile herpetice, gripale si bacteriile oprtuniste.

Protejeaza-ti sanatatea cu Virago, pentru ca ea este cea mai importanta comoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>