Sanatatea sistemului nervos

Posted by: | Posted on: august 18, 2013

Beneficii complex vitamina B

mega-b-complexSistemul nervos reprezinta locul de plecare a tuturor gandurilor, sentimentelor si faptelor noastre. Cu ajutorul creierului nu doar gandim ci si simtim, intervenind in fiecare gest pe care-l facem.

Din pacate si sistemul nervos poate suferi o serie de afectuni care sa perturbeze starea intregului organism. Oboseala, stresul, activitatile zilnice soliocitante, mesele neregulate duc la slabirea activitatii nervoase.

Astfel avem nevoie de o protectie eficienta care sa catalizeze actiunea factorilor nocivi, fara sa produca alte dezechilibre. Un astfel de produs, 100% natural este Mega B complex de la Calivita. Acesta contine intregul complex vitamina B, ce are efecte benefice nu doar asupra sistemului nervos, ci in general asupra starii de sanatate a organismului.

Spre exemplu, vitamina B6 numita si piridoxina, intervine in metabolismul hemului si al acizilor nucleici  precum si in metabolizarea aminoacizilor, carbohidratilor si a lipidelor, fiind indispensabila functionarii in paramentri fiziologici a organismului.

Vitamina B12 numita si cobalamina este necesara in refacerea tecii de mielina cat si in sinteza de noi eritrocite. Deficitul acestei vitamine cat si al intregului complex vitamina B produce anemie megaloblastica, afectarea substantei albe din maduva spinarii si creier, cat si neuropatii periferice. Aceste afectiuni grave ale sistemului nevros central si periferc pot fi prevenite dar si tratate cu ajutorul revolutinarului produs natural de la CaliVita, Mega B complex.

In afara de aceste doua vitamine esentiale, B6 si B12, Mega B complex contine si B1, B2, B3, B9, etc, mai precis intreg complexul vitamina B.

Pe langa faptul ca actioneaza ca un scut impotriva afectiunilor sisteBrain-Health-Vitamin-Bmului nervos, Mega B complex mai este numit, de catre specialisti si vitamina „performantei intelectuale” avand rol in cresterea puterii de concentrare si sporirea  memoriei.

Secretul functionarii ireprosabile a masinariei comlexe, numita „organism uman” sta ascuns in sistemul nervos.  Functiile acestuia nu pot fi pe deplin aflate sau explicate dar pot fi aparate cu ajutorul produsului Mega B complex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>