Vitamina E – rezervor de sanatate

Posted by: | Posted on: august 12, 2013

vitamina-eVitaminele reprezinta substantele vitale pentru functionarea in parametrii normali ai organismului uman. De obicei aceste elemente sunt asimilate din alimentatie, cu precadere in fructe si legume.

Din cauza unei alimentatii haotice, bazate mai mult pe lipide, carbohidrati,  mancare fast-food, in timp ajungem sa avem o carenta de vitamine, ceea ce se manifesta destul de vizibil prin alterarea starii generale de sanatate.

Vitamina E este una dintre cele mai importante elemente de care organismul nostru are nevoie pentru a-si pastra sanatatea.  Normal ea se asimileaza din alimente precum ficat, oua, nuci, ulei de floarea soarelui, porumb, cartofi dulci, etc. Pentru ca alimentatia echilibrata si sanatoasa a devenit un lux, din ce in ce mai multe persoane, manifesta carenta de vitamina E.

CaliVita, tinand la sanatatea ta, iti propune tabletele de Vitamina E, ce contin doza recomandata zilnic din aceasta vitamina esentiala.

Vorbind despre efectele vitaminei E, trebuie sa subliniem faptul ca aceasta este un foarte puternic antioxidant si detoxifiant, ajutand la eliminarea rapida si eficienta a radicalilor liberi si a toxinelor, care sunt raspunzatoare de o multime de boli grave.

Tot vitamina E ajuta la mentinerea sanatatii inimii, avand efect diuresti, scazand tensiunea arteriala cat si riscul instalarii ischemiei cadriace. Grupul vitaminelor E scade producere a de colesterol rau, impiedicand depunerea placilor de aterom.

Efectul vital al vitaminei E este acela ca intervine in metabolismul grasimilor, vitamina-e-alimentefosforului si al calciului cat si in sinteaza de proteine. Consumul regulat si bine dozat de vitalimina E ajuta organismul sa se mentina tanar, intarziind procesele de imbatranire celulara.

Deficitul de vitamina E prezinta ca si simptome, anemia hemolitica usoara, deficite neurologice nespecifice, retinopatii, slabiciune musculara, etc, Pentru a evita toate aceste probleme este indicat sa apelati la suplimentul alimentar cu Vitamina E de la CaliVita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>