Vitamina C 1000 – aliatul pentru un organism sanatos

Posted by: | Posted on: august 9, 2013

vitamina-c-1000Organismul uman este ca o fortareata care incearca sa-ti pastreaze nealtarata sanatatea si starea de bine. Atunci cand echilibrul interior este perturbat de unii factori externi, stres, lipsa odihnei, un program alimentar necorespunzator, sistemul imun, armata fortaretei este slabita permitand unor microorganisme patogene sa patrunda in organism si sa provoace diferite infectii.

Un aliat de nadejde pentru sistemul meu imunitar este vitamina C. Vitamina esentiala pentru functionarea corespunzatoare a organismului uman, o poti gasi intr-o cantitate crescuta in suplimentul alimentar Vitamina C-1000 de la CaliVita.

Doza recomandata zilnic de acid ascobic sau vitamina C este de 2.000 mg, fiind o substanta estentiala vietii, deoarece participa la sinteza de neurotransmitatori, aminoacizi,  stimuleaza absorbtia fierului, are efecte imunostimulatoare si antioxidante.

Banalele raceli sezoniere, rebelele infectii virale pot fi impiedicate daca luam zilnic  tableta de Vitamina C – 1000. Totodata vitamina C creste productia de colagen, mentinandu-va piele ferma si tratand cu rapiditate orice cicatrice.

Puternic antioxidant, vitamina C administrata zilnic te ajuta sa elimini radicalii liberi din organism, cei care pot provoca afectiuni grave precum cancerul. Totodata vitamina C scade nivelul colesterolului rau ce se poate depune pe vase provocand ateroscleroza.

Simti ca stersul a pus stapanire pe tine? Atunci ai nevoie de Vitamina C – 1000 care te ajuta sa treci mai usor peste problemele cotidiene, crescand puterea de concentrare, memoria si ameliorand efectele devastatoare ale strVitamina C aloe veraestului.

De beneficiile vitaminei C te poti bucura si atunci cand consumi citrice sau zarzavaturi, insa este demonstrat faptul ca o tableta de Vitamina C – 1000 contine cantitatea de acid ascobic pe care o vei absdorbi din 2 kg de portocale.

Dimineata, inainte de a da startul unei zile pline, ia-ti tableta de Vitamina C – 1000 de la CaliVita, pentru a face fata cu brio la toate provocarile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>