Aquarion – garantia unei vieti sanatoase

Posted by: | Posted on: august 7, 2013

aquarion-filtru-de-apaApa, aer, foc, cele trei elemente care au facut posibila viata pe Pamant. Suntem 70% apa, toate procesele fiziologice ce duc la buna functionare a organismului uman sunt conditionate de existenta apei.

Din pacate, poluarea nu cunoaste limite, afectand chiar si sursele vitale: apa, aerul, solul. Suntem obligati sa consumam apa poluata, cu multi nitrati, microorganisme patogene, deteriorandu-ne incet, dar sigur sanatatea.

Aquarion este un produs inovator care confera apei calitatile pe care in mod natura, ferita de poluare, le-ar avea.  Acest filtru de apa revolutionar, purifica, ionizeaza si satureaza apa potabila cu oxigen.

Atunci cand in mod involuntar consumam apa contaminata, introducem in organism surse sigure si nemiloase de imbolnavire. Prin folosirea Aquarion, oferim corpului nostru un scut care tine la distanta orice dusman al sanatatii ascuns in apa.

Apa ofera organismului mediul prielnic pentru transportul nutrimentilor, eliminarea produsilor metabolici, mentinerea echilibrului hidroelectrolitic, homeostazie cat si in alte procese vitale.

Este important sa consumam peste 2,5 litri apa pe zi, deoarece cantitatea de apa pe care o eliminam trebuie inlocuita. Pierderea a peste 2 litri de apa pe zi fara a fi inlocuita va produce o deshidratare excesiva, ce trebuie imperios santisfacuta prin ingestie de lichide.

Consumul permanent de apa pura, asa cum ti-o ofera filtrul de apa Aquarion, te va ajuta sa elimini toxinele din organism, accelerand procesul de detoxifiere, sa iti mentii piele tanara, datorita hidratarii intense, sa previi unele forme de cancer si alte boli grave prin efectul antioxidant si sa mentii echilibrul hidroelectolitic prin proprietatea de alicalinizare a apei.  Totodata consumul de apa filtrata prin apaAquarion iti intareste sistemul imunitar, actionand ca o bariera impotriva agentilor patogeni prezenti, de obicei in apa.

Desi doau 1% din apa de pe Glob este potabila, noi, din nestiinta sau ignoranta, continuam sa o poluam. Oferiti-va sansa unei vieti sanatoase, consumand apa pura, cu ajutorul revolutionarului filtru de apa Aquarion.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>