ParaProtex – pentru sanatatea tractului digestiv

Posted by: | Posted on: august 3, 2013

paraprotexAparatul digestiv este cel mai vulnerabil la infectiile provocate de anumite microorganisme patogene, cum ar fi bacteriile oportuniste, virusurile si fungii.  Actiunea acestor agenti patogeni pot provoca grave afectiuni ce influenteaza starea intregului organism.

Pentru a ne proteja sistemul digestiv de infectii, este indicat sa folosim unul dintre cele mai eficiente produse de la Calvita, ParaProtex. Acest produs inovator reprezinta un mix natural intre plante cu proprietati miraculoase.

ParaProtex este un produs eficient, folosit in distrugerea bacteriile, virusurilor, fungilor cat si in reglarea tranzitului intestinal, continand: extract din fructul Quisqualis Indica, pelin, extract din Berberis Vulgaris, Commiphora Myrrha, Eugenolul, Tabebuia Impetiginosa, Juglans Nigra, extract din fructul Citrus Paradisi si usturoi.

Viermii intestinali sunt cei care provoaca cele mai grave infectii digestive la copii. Patogenitatea acestor microorganisme este sporita de faptul ca eliminarea lor se face foarte greu. Extractul din fructul Quisqualis Indica, original din India, intenstifica motilitatea intestinala, antrenand odata cu materiile fecale si eliminarea viermilor si oualelor acestora.

Bariera fiziologica impotriva dezvoltarii unei flore bacteriene patogene la nivel digestiv, este aciditatea gastrica crescuta. Uneori, din cauza alimentatiei necorespunzatoarea, aceasta bariera este slabita, hipo-aciditate, permitand actiunea agentilor patogeni. Pelinul, actioneaza rapid stabilizand aciditatea gastrica, mentinand-o in paramentrii normali, ducand la distrugerea microorganismelor infectioase.

Extractul din Berberis Vulgaris, componenta principala a produsului ParaProtex, este un puternic bactericid, tratanad infectiile provocate de bacteria holerica, dizenterica, infectiile tractului urinar si genital. Totodata acesta substanta ajuta la ameliorarea starilor de greata si de astenie, anorexie, crescand pofta de mancare si scazand riscul aparitiei calculilor renali sau biliari.

Commiphora Myrrha este un puternic detoxifiant, hepatoprotector, antihelmintic,  regleaza tranzitul intestinal si creste pofta de mancare.

Tabebuia Impetiginosa este o importanta componenta a produsului ParaProtex, actionand ca antioxidant, imunostimulator, laxativ si antifungic.

In urma unor cercetari amanuntite s-a stabilit faptul ca extractul din fructul Citrus Paradisi actioneaza eficient impotriva infectiilor provocate de peste 800 de tipuri de bacterii, 100 tipuri de fungi.Medicine and all things related

Bine-cunoscutul usturoi actioneaza precum un antibiotic si un antioxidant puternic, contribuind la reglarea prodestului de digestie.

Combinatia tuturor acestor plante fac din ParaProtex unul dintre cele mai cautate produse de la Calvita, demonstrand efectul imediat si eficient impotriva infectiilor tractului digestiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>