Noni – Fructul Vietii

Posted by: | Posted on: august 1, 2013

C00284-3B   Majoritatea dintre noi ne nastem cu premiza de a fi sanatosi. Dorindu-ne uneori prea mult, imbatati de gustul succesului sau o orgoliului, ajungem sa irosim cea mai mare comoara…sanatatea.

Natura este prietenul loial, mereu prezent care ne ofera remedii pentru afectiunile de care suferim. Astfel, inca din cele mai vechi timpuri oamenii apelau la farmacia naturii pentru a preveni si a trata felurite afectiuni.

Una dintre cele mai utilizate plante in domeniul remediilor naturiste este Noni. Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Morinda citrifolia, planta Noni este originara din Asia, unde datorita proprietatilor sale miraculoase a mai fost numita si „Fructul Vietii” sau  „Fructul Zeilor”.

Beneficiile fructului Noni au fost certificate in urma unor teste efectuate de medici si cercetatori din intreaga lume. Astfel s-a constatat ca miraculoasa planta poate fi folosita cu succes in prevenirea dar si tratatea unor afectiuni cardiace, diabet si unele forme de cancer.

Datorita continutului ridicat de oxid nitric, extractul din fructul Noni este benefic pentru stabilizarea tensiunii arteriale, prevenind hipertensiunea si scazand riscul unui eventual infarct.

Bogat in vitaminele A si C, produsele ce au la baza extract din fructul Noni intaresc sistemul imunitar, stimuland organismul in producerea de limfocite T. Totodata, luand regulat produse Noni devii mult mai rezistent in fara racelii si a gripei.

Bogat in acid folic si fier, produsele Noni sunt benefice in tratarea anemiei, ameliorand simptome precum oboseala, ameteala, durerea de canoni-liquidp, anorexia.

Saponinele sunt substante ce regleza nivelul zaharului din sange si previne aparitia diabetului. Acestea se gasesc in cantitati crescute in fructul Noni.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile fructului Noni de care puteti profita consumand zilnic produse Noni, sub forma de pastile sau sirop.

Noni lichid este preferat datorita usurintei de administare, gustului placut si absorbtiei rapide de catre organism.

Daca noi, in goana spre nicaieri, nu avem grija si mila de natura, ea are grija de noi oferindu-ne raspunsuri pentru o viata sanatoasa.

saponineCiteste mai mult: adevarul.ro/sanatate/medicina/10-beneficii-terapeutice-fructului-noni-1_50acf0eb7c42d5a6638c426b/index.html
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>