Tratamente naturiste

Posted by: | Posted on: iunie 26, 2013

În ultimii ani, am începe să dezvolte un interes real pentru frumoasa lume de tratamente naturale, remedii din plante si cure. De ce? Ei bine, am asistat la ziua în care medicamentele nostre in unele cazuri nu prea mai ajuta foarte mult in tratare  bolnavilor.

Eu cred că medicina modernă, și anume utilizarea de pastile facute din multe substante nocive organismului nostru , nu face nimic mai mult decât sa amelioreze simptomelele și rareori vindeca cauza. Dar totuși, în zilele noastre oamenii simt chiar mai mult nevoia de a se vindeca printr-o alta maniera acea a folosiri anumitor pastile sau leacuri care sunt create pe baza de plante naturale .

De ce tratamentele naturale si curele pe baza de plante? Ei bine, oamenii au folosit plante, rădăcini, semințe și alte „medicamente” naturale pentru a vindeca boli de foarte multa vreme .
Mi-aduc aminte astăzi că bunica mea folosea pentru a face un unguent , untura de porc și niște flori frumoase portocalii numite galbenelele pe care le creștea doar în acest scop. Acest unguent, a spus ea, ajuta la vindecarea a tot felul de afectiuni ale pielii, inclusiv arsuri, tăieturi și bășici.

Pe lângă faptul că oamenii folosesc anumite tratamente naturale, remedii din plante și alte cure naturale pentru secole acum, trebuie să ne punem o întrebare simplă: Ce medicamente folosim in ziua de astazi ?

Ei bine, la baza lor, medicamentele moderne  sunt o replica sintetica de minerale, vitamine si alte elemente extrase din plante și ierburi care au această proprietati vindecatoare . Deci, practic medicamentele moderne de astăzi sunt o imitație ieftină literar dintre a unor leacuri din vremurile de demult .

Având toate acestea în minte, întrebarea noastră este dacă tratamentele naturale sunt cu adevarat de incredere pentru a fi folosite . Ei bine, trebuie să spun că, în opinia mea, după ani de studiu și de cercetare, eu spun că au dreptul .

Opinia mea se bazează pe experiența personală in cea mai mare parte și apoi pe feedback-ul pe care l-am primit de la oameni care le-au urmat.

Cu toate acestea, atunci când vă decideți să-și asume un tratament naturist pentru o conditie ai, există câteva lucruri de care aveți nevoie pentru a păstra în minte:

1. Tratamente naturale isi arata efectele lor pe o perioadă mai lungă de timp și deci nu veți vedea niciun miracol dupa cateva secunde după ce ati băut ceaiul . Industria farmacieutica va spune tot felul de vorbe precum ca v-ati vindeca ca prin minune in doar 2 zile daca ve-ti consuma acest medicament , ei bine unii te pacalesc sigur . Natura nu te păcăleaste, vei vedea.

2. Aveți nevoie de constanță și determinarea pentru a urma un tratament naturist, pentru că de multe ori este nevoie de o perioadă mai lungă de timp, pentru a fi eficient și te vindeca.
Deci, dacă nu veți vedea efecte imediate astăzi și nici măcar mâine, aveți sa rămâneti constant și sa nu renunțati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>