Paraprotex

Posted by: | Posted on: iunie 14, 2013

Multe dintre microorganisme prezente în corpul noastru sunt benefice. De exemplu, nu am putea digera alimente fără prezența bacteriilor în intestin. Din păcate, multi alti microbi care intră în organismul nostru, cum ar fi virusi, bacterii si ciuperci, pot fi dăunătoari pentru o sănătate optimă. În general, nu se observa prezența acestor microbi , dar ei pot fi prezenti chiar și atunci când nu există nici o manifestare evidenta a efectelor lor.

dasdExistă mai multe plante aromatice, uleiuri și fructe în natură, care au demonstrat prin proprietăți consolidarea sistemului imunitar. Astfel de substanțe pot fi de ajutor in protejarea organismului impotriva parazitilor nedoriti. Rangoon Creeper este o planta cu flori indigene dîn India. Fructele și semințele sale au fost mult timp folosite în medicina tradițională orientală, pentru proprietățile antiseptice și antihelmintice (antiparazitar) . Wormseed este o plantă cu flori nativa din America Centrală și de Sud, atât aztecii cat și Mayasi o foloseau pentru a expulza viermi intestinali (de unde și numele său). Wormseed a arătat, de asemenea, ca are si proprietăți antifungice, și anti-inflamatori . Agentul activ este alcaloid berberine, care a demonstrat unele proprietăți antibiotice și poate ajuta pentru a inhiba creșterea bacteriilor nocive. Smirnă este rasina din Orientul Mijlociu a unui arbust Commifora myrrha. Aceasta a fost folosita inca din antichitate ca un tonic pentru a imbunatati circulatia, si a fost gandita pentru a afecta benefic ficatul și splina. În farmaciile moderne, smirna este cea mai des utilizata in apa de gura si pasta de dinti pentru proprietatile sale antiseptice.

Uleiul de cuișoare are condimente aromatice si conține eugenol, o substanta care a demonstrat proprietăți antihelmintice , antiseptice si calmante. Există indicii că cuișoare ajuta , de asemenea, sprijinul funcționării intestinale și de eliminare corespunzătoare. Scoarta de copac din America de Sud Pau D’Arco conține peste 20 de compusi activi, iar unele teste au indicat ca unele dintre aceste compusi pot avea efecte antibiotice, și antifungice. Foarte bogat în vitamine și minerale, usturoiul a demonstrat, de asemenea, puternice proprietati antimicrobiene.
Produsul de la Calivita Paraprotex le contine pe toate aceste plante care e-am amintit mai sus deci si il puteti gasi pe site-ul www.produsenoni.ro .

ATENȚIE!

Ar trebui să se consulte cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.

Acest produs este destinat numai pentru adulți, și nu ar trebui să fie luate în timpul sarcinii sau alaptarii.

Plante medicinale nu sunt un substitut pentru tratament medical adecvat. În cazul unor probleme de sănătate legate de paraziți, vizitați-vă imediat medicului dumneavoastră!
A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>