Noni Benficii – produsele Noni

Posted by: | Posted on: mai 9, 2013

suc noni Mulți oameni sunt familiarizați cu sucul de noni, și acela ca sucul noni este foarte bun pentru sanatate si sitemul imunitar . Sucul de noni a fost folosit de secole in Islanders Pacific pentru beneficiile sale medicinale. Dar aceste popoare au folosit, de asemenea, si alte părți ale plantei noni cum ar fi frunzele , rădăcinile și scoarța de copac – cel mai popular este sucul noni din toate cele folosite ! Acest articol oferă detalii despre alte produse noni care sunt în uz , și care ar putea să facă bine pentru tine.

Noni uscat
Gustul amar îl face mai degrabă sa fie consumat in stare naturala , atât de mulți consumatori preferă să utilizeze noni în forma sa uscata în loc de suc . Mulți producători de suc noni de asemenea vind sub formă de capsule , care pot fi ușor înghițite cu apă.

Ulei din semințe de noni
Uleiul este extras din semințe de fructe, iar apoi poate fi utilizat topic pe piele. Uleiul de semințe de Noni este apreciat pentru proprietatile sale anti-inflamatorii și de hidratare, și mulți l-au considerat util pentru afectiunile pielii, atât uscate și inflamate

Fructul noni
În mod tradițional, fructul întreg este aplicat local pe piele sau păr. Pulpa este, de asemenea, utilizata direct pe leziuni, cum ar fi oase rupte și răni, pentru a ajuta procesul de vindecare.

Noni ca un produs alimentar
Desi fructul noni are un gust amar si miros puternic, oamenii din unele societăți le place să-l mănânce, fie crud sau fiert . Semințele pot fi încălzite și consumate de asemenea.

Noni pentru animalele de companie
Produsele noni poat fi de asemenea benefice pentru animale. Suplimentele noni sunt disponibile pentru cai, și sucul poate fi de asemenea adăugat în dieta multor animale (doza trebuie ajustată în mod evident, în raport cu greutatea animalului). Trebuie să discutați cu medicul veterinar în primul rând, dacă animalul este pe medicamente, sau în cazul în care nu sunteți sigur pentru ai fi permis să încerce sucul de noni.

Articole de toaletă Noni
Noni are o lunga istorie de utilizare pentru îngrijirea pielii și a părului, și este acum de multe ori folosit ca ingredient în produsele de ingrijire a pielii și alte articole de toaletă. Unii producători de suc produc, de asemenea, o multime de produse noni pentru îngrijirea corpului.

Coloranți Noni
Fabricarea tradițională este din scoarta de copac noni din care se produce o vopsea maro-violet, în timp ce rădăcinile dau o culoare gălbuie.
După cum puteți vedea, Noni este o plantă foarte versatila ! Deci, dacă vă place sucul, asigurați-vă că pentru a verifica alte moduri în care noni poate fi folosit, și puteți avea chiar si mai multe beneficii!

One Comment to Noni Benficii – produsele Noni

  1. Cristi S. spune:

    la noi nu am gasit nicaieri acest fruct. pacat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>