Noni fructul minune

Posted by: | Posted on: mai 7, 2013

Produsele noni Hawaii sunt disponibile în prezent într-o varietate uimitoare de opțiuni. Poti cumpara suc de noni, noni praf, tonice noni și chiar Noni pentru animale de companie, deși nu toate aceste produse noni sunt create la fel. Vezi tu, planta Noni, sau Morinda citrifolia L., a avut o lunga istorie de utilizare ca o plantă medicinală importantă în întreaga tropice de sute de ani. Cele mai bune suplimente de noni Hawaii sunt cele care au fost create folosind aceste metode tradiționale.
noni
Date istorice in utlizarea Noni Hawaii :

Planta noni este considerată a fi una dintre cele mai importante plante medicinale printre multe societăți Island Pacific. Într-adevăr, noni a fost de fapt una din cele 20 sau cam asa ceva „plante Canoe” aduse de devreme polinezieni pentru a începe noua viață în Insulele Hawaii. Având în vedere diversitatea de utilizări pentru acesta planta, precum și capacitatea sa de a supraviețui într-o gamă extrem de largă de medii, istoria noni este foarte mare in Pacific .

Din punct de vedere istoric, fiecare parte a plantei noni este utilizata . Rădăcini poat fi folosite pentru coloranți și medicamente , frunzele și fructe pot fi utilizate pentru alimente și medicamente. Uleiurile presate din semințe pot fi utilizate frecate în păr ca un remediu foarte bun . O cataplasma făcut din fructe sau frunze a fost folosita pentru a atenua reumatismul, rănile de suprafață și de adâncime vânătăile . Bauturi din fructele noni și frunze sunt utilizate în mod tradițional ca un febrifug general și analgezic, și au fost aplicate pentru tratamentul de viermi intestinali, constipatie, malarie si probleme digestive ..

Cunoștințe etnobotanice despre noni a deschis poarta de explorare pentru cercetătorii moderni. Stiinta contemporana investigheaza utilitatea Noni pentru o gama larga de boli cum ar fi : diabet, alergii, artrita, astm, arsuri, cancer, boli cardiovasculare, oboseala cronica, probleme digestive, endometrioza, fibromialgie, hipertensiune arteriala, deficit imunitar, dureri musculare și articulare și poliomielita. Cu toate acestea, în toate cazurile, potența componentelor vindecatoare de la noni este determinată de modul în care fructele se recoltează și se prelucrează.

Procesul de fermentare tradițională de produse Noni Hawaii

În timp ce întreagul fruct noni poate fi consumat proaspat de pe copac, este mult mai bine sa se bea suc de noni după ce a fermentat. Fermentarea este un proces natural de imbatranire, care crește cantitatea și calitatea de naturala a microorganismelor benefice din planta noni .

În mod tradițional, fructul este alb cand noni este coapt , atunci este recoltat și plasat într-un recipient anaerob pentru 3-6 luni. Fără apă, drojdie, bacterii, zahăr sau nutrienti care sa fie adăugati. Fructul este în vârstă, în loturi mici, pentru a asigura calitatea. De-a lungul timpului, sucul noni a devenit un remediu escelent pentru foarte multe boli .Presupunând că acest suc fermentat este necontaminat și are un pH scăzut, se va păstra bine la temperatura camerei, fără pasteurizare. Sucul de noni natural fermentat păstrează cea mai mare cantitate și calitate a componentelor benefice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>