Noni Organic

Posted by: | Posted on: septembrie 10, 2012

s
Morinda Citrifolia – Noni – asa cum este cunoscut de publicul larg, este un copac din Asia de Sud- Est si Australia, ale carui fructe pot fi utilizate in scopuri multiple. In aceste regiuni natuara este aproape neatinsa de mana omului si de substantele chimice artificiale folosite pentru exploatarea extrema a solului. Noni poate fi consumat atat pe post de aliment, cat si pe post de remediu natural, planta in sine fiind pura fara reziduuri chimice.
Noni fiind un supliment pentru o alimentatie echilibrata sprijina functionarea normala a organismului.
Printre compusii sai cei mai importanti se numara o serie de substante antibacteriene care au fost studiate cu atentie de catre cercetatori.Studiile stiintifice au dovedit ca acestea sunt eficiente impotriva mai multor bacterii cum sunt E.Coli si Salmonela, responsabile pentru majoritatea infectiilor alimentare, sau Helicobacter Pylori, care cauzeaza aparitia ulcerului gastric. Noni si-a dovedit eficienta si impotriva bacilului care provoaca infectia TBC, care in zilele noastre reprezinta un nou pericol al adresa maselor largi de pupulatie. Deasemenea au fost studiate si subtantele sale active antifugice si antivirale, care si-au demonstrat eficienta in numeroase cazuri.
Cand sistemul nostru imunitar este slabit , speciile de Candida care se gasesc in mod natural in organism se pot multiplica, fapt ce cauzeaza numeroase simptome neplacute.
Studiile au demostrat ca Noni blocheaza eficient mutiplicarea uneia dintre cele mai frecvente specii de Candida, (Candida Albicans) .
Noni este recomandat in tratamentul bolilor tumorale
Cercetatorii au analizat si folosirea produsului Noni Organic pe post de supliment in tratamentul bolilor tumorale. Rezultatele au fost promitatoare Noni incetinind dezvoltarea celulelor canceroase in multe tipuri de tumori, in conditii de laborator, iar in alte cazuri ameliorand semnificativ efectele secundare nocive ale terapiilor antitumorale si ajutandu-i pe pacienti sa le suporte mai usor.
Noni este eficient in afectiunile cardiovasculare, datorita efectelor sale active antihipertensive si diuretice. Multe studii au demonstrat ca daca este consumat regulat, Noni ajuta la normalizarea nivelului de colesterol si trigliceride.
Astfel Noni este supliment de exceptie pentru o alimentatie echilibrata contribuind prin proprietatile sale benefice, la o viata mai sanatoasa.
In zilele noastre cand suprapopularea si consumul nelimitat al celor din tarile dezvoltate ( care nu reprezinta un procent minor din populatia globului) forteaza producatorii de alimente sa furnizeze cantitati din ce in ce mai mari de materii prime, nu mai stim cu exactitate ce consumam. Solurile exploatate sunt fortate artificial sa creasca profiturile, iar terenurile pe care in mod normal nu ar creste nimic sunt intens cultivate, fiind folosite substante chimice extrem de agresive. Acesta este motivul pentru care cererea de alimente bio si numarul de consumatori de produse organice a crescut atat de mult in ultimul timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>