Natural HGH Support

Posted by: | Posted on: iunie 28, 2012

hgh
Hormonul de crestere (engl. HGH Human Growth Hormon) este principalul hormon responsabil cu cresterea in cazul tuturor mamiferelor (incluzand si omul) si este asociat cu regularizarea unor procese metabolice, cum ar fi anabolismul si lipoliza. HGH este un hormon endocrin produs de glanda pituitara (sau hipofiza) din creier. Secretia hormonului urmeaza un ritm circadian, fiind secretat in 6-12 pusee pe zi; cea mai mare cantitate este secretata in timpul primelor ore de somn adanc, in general in orele din miezul noptii.
Secretia HGH scade odata cu inaintarea in varsta-fenomen cunoscut sub denumirea de somatopauza. Odata cu acest declin debuteaza simtomele imbatranirii. De fapt, organismul unei persoane de 60 de ani produce doar o patrime din cantitatea de la 20 de ani. Unul dintre cei mai cunoscuti gerontologi contemporani, dr. Vladimir Dilman de la Institutul de Oncologie din St. Petersburg, a emis Teoria neuro-endocrina a imbatranirii. Profesorul considera ca sistemul neoroendocrin este constituit dintr-o vasta retea de substante chimice care actioneaza sinergic pentru reglarea proceselor din organism. Iar acest sistem este controlat de hipotalamus parte a creierului, cu rol important in reglarea superioara a functiilor vegetative ale organismului, care esta in stransa corelatie cu hipofiza.

Deoarece HGH este hormonul „master”, atentia a fost focalizata pe gasirea unor cai pentru a completa HGH, ca metoda eficienta de incetinire a proceselor de imbatranire. Deficienta de HGH la adulti este asociata cu scaderea densitatii minerale a oaselor (risc de osteoporoza), reducerea mobilitatii, diminuarea functiilor cardiace, tulburari cardiovasculare, cresterea tesutului adipos al organismului, reducerea masei musculare, slabirea sistemului imunitar, etc.
De asemenea,exceptand fazele de stres acut, cand secretia hormonului HGH creste brusc, in caz de stres cronic se produce exact contrariul. Ori, in zilele noastre, aproape toata lumea traieste sub efectul unui anumit tip de stres.
NATURAL HGH SUPPORT este un supliment natural de principii nutritive care prin compozitia sa stimuleaza secretia naturala a hormonului de crestere. Nu contine hormoni sintetici de crestere. In locul acestora, contine substante nutritive importante, capabile sa stimuleze glanda pituitara pentru secretia hormonului de crestere. Dintre aceste substante, in compozitia produsului se regasesc: arginina, lizina, ornitina, glicina, glutamina, neurotransmitatorul GABA (care actioneaza sinergic cu vitamina C si B6), crom cheletat, lecitina si extractul de Vivia Faba Major.
GABA (acidul gama-aminobutiric) face parte din grupa aminoacizilor si este unul dintre cei mai importanti neurotransmitatori ai creierului. Ajuta la inducerea relaxarii si a somnului. Exista numeroase studii despre GABA si efectele acestuia. GABA reduce activitatea neuronilor, prevenind astfel suprasolicitarea acestora. Stimuleaza cresterea secretiei hormonului de crestere de catre glanda pituitara anterioara pintr-un mecanism deosebit de complex. La aceste procese biochimice iau parte nenumarati hormoni si substante considerate hormoni (somatocrinina, factor de crestere inrudit cu insulina ILGF-1, somatomedina, etc.). L-dopa( L-3,4-di-hidroxi-fenilalanina) este un precursor al homonilor neurotranmitatori ca dopamina, norepinefrina. Toti acesti hormoni au o actiune stimulatoare in secretia HGH.
Vivia Faba Major este una din numeroasele plane cu un continut bogat de L-dopa.
Aminoacizii L-arginina, L-ornitina si L-glicina stimuleaza, de asemenea, secretia de HGH. S-a constatat ca L-arginina actioneaza mai eficient impreuna cu L-lizina. Studiile efecuate au demonstrat ca prin combinarea L-lizinei cu o forma a L-argininei numita piroglutamat de L-arginina, eficienta L-argininei creste de cateva ori.
Vitaminele B si C din compozitia produsului sensibilizeaza receptorii periferici de HGH din tesuturile respective.
Cromul din compozitie participa la metabolizarea glucidelor si lipidelor, genereaza energie.
Toate substantele enumerate actioneaza eficient atat in combinatia din acest produs naturist, cat si separat. Impreuna actioneaza asupra secretiei intermitente a hormonului de crestere, stimuland puternic aliberarea acestuia in timpul noptii sau ziua, in timpul odihnei.
Lecitina reduce nivelul colesterolemiei prin transformarea lipidelor din sange intr-o forma hidrosolubila, astfel putand fi usor eliminate din organism. Prin aceasta, mentine elasticitatea vaselor sanguine, iar pe termen lung normalizeaza tensiunea arteriala si, in general, functiile cardiovasculare. Curata peretii vasculari, fortifica musculatura inimii. De asemenea, lecitina fortifica sistemul nervos, imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare.
Hormonul de crestere are efecte benefice asupra organismului: imbunatateste functiile cardiace, lipoliza, dezvolta masa musculara, performantele, echilibrul electrolitic al organismului, imbunatateste memoria, libidoul si fortifica sistemul imunitar.
Natural HGH Support este un produs modern si monitorizat, ai carui componenti stimuleaza secretia endocrina a hormonului de crestere si astfel nu are nici un fel de efecte secundare si nu poate fi considerat dopping.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>