Garlic Caps

Posted by: | Posted on: martie 19, 2012

Modest condiment pentru unii, descoperire miraculoasa pentru altii, usturoiul nu este folosit de azi, de ieri.
Cateva papirusuri egiptene datand din anul 1500 iCr. faceau deja referire la 22 de tratamente pe baza de usturoi. In 1858, Louis Pasteur ii descoperea proprietatile antibacteriene.

In 1983, Sidney Belman, de la clinica Universitatii din New York, dovedea puterea sa antitumorala. Astazi, usturoiul este in voga. Nu mai putin de 150 de cercetatori stiintifici si responsabili guvernamentali s-au reunit la Washington in 1990 pentru a asista la primul congres mondial pe tema binefacerilor curative ale usturoiului.
De atunci, mai multe studii medicale au incercat sa descopere secretele medicinale ale usturoiului. Iata cum putem defini multiplele beneficii pe care le poate aduce usturoiul: antioxidant, imunitate, longevitate.
Usturoiul este, probabil, unul dintre antioxidantii cei mai utili datorita eficacitatii sale in numeroase domenii.
Ceea ce-l face sa fie un antioxidant atat de puternic este compozitia sa variata a fitonutrientilor sai: mangan, zinc, seleniu, germaniu, vitaminele A si C. Toti acesti nutrienti fiind, la randul lor, niste antioxidanti, usturoiul se poate deci defini ca un cocteil antioxidant.
Usturoiul este recunoscut de mult timp ca stimulant al sistemului imunitar care creste puterea globulelor albe. El isi datoreaza aceasta proprietate mai ales prezentei seleniului si germaniului.
Aceste elemente sunt bogate in compusi antioxidanti sulfurati netoxici si biodisponibili, cum ar fi S-alilcisteina si S-alimercaptocisteina, pe care le gasim in cantitate mai mare in usturoiul uscat sau in Garlic Caps .
In vitro, s-a demonstrat ca usturoiul creste cu 140% puterea de distrugere a tumorilor. La om, s-a observat ca proliferarea bacteriilor in stomac poate fi oprita de compusii sulfurati din usturoi, reducandu-se astfel producerea elementelor cancerigene (nitrosamine) si deci a cancerului de stomac.
Acest lucru s-a dovedit extrem de evident intr-un vast studiu italian in care s-a demonstrat ca nivelul de cancer de stomac era invers proportional cu cantitatea de usturoi consumata.
In Sardinia, de exemplu, unde se consuma mult mai mult usturoi decat in nordul Italiei, incidenta cancerului este de trei ori mai mica. Aceste rezultate au fost confirmate de un studiu chinez care s-a ocupat de efectele a patru plante din familia Allium: usturoiul, hasma, ceapa si ceapa chinezeasca. Marii consumatori de astfel de condimente au cu 40% mai putine riscuri de a dezvolta un cancer de stomac.
Dar avantajele usturoiului nu se opresc la cancerul de stomac. Impiedicand aflatoxina sa se dezvolte si sa se lege de ADN dupa oxidare, el reduce si riscurile de cancer de ficat, crescand nivelul de glutation produs de mucegaiul Aspergillus.
Principalele beneficii ale usturoiului:
– foarte puternic antioxidant;
– scade presiunea arteriala;
– stimuleaza sistemul imunitar;
– echilibreaza nivelul de zahar din sange;
– previne atacurile cardiovasculare;
– creste metabolismul grasimilor;
– previne aparitia cancerului;
– scade durerea de picioare.
– antiviral si antifungic;
Usturoiul reduce stocarea grasimilor in organism si ajuta la eliminarea lor, dar si a deseurilor lor.
Astfel, usturoiul blocheaza depunerea de grasime in sange si in tesuturi. Durerile de picioare sunt cauzate de proasta circulatie sanguina, de nivelul ridicat de colesterol si de tensiunea mare. Deoarece usturoiul amelioreaza toti acesti parametri, restabileste sanatatea picioarelor.

Toate aceste beneficii le puteti face utilizand produsul Garlic Caps





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>