Bacteriile din stomac – Tratamente cu Acidophilus

Posted by: | Posted on: februarie 16, 2012

Dezechilibrul microflorei intestinale poate duce la o digestie ineficienta. Acidophilus lucreaza pentru a oferi beneficii tractului intestinal şi sistemului digestiv. Acidophilus este un probiotic natural care ajuta la curatarea sistemului digestiv şi promoveaza o flora intestinala sanatoasa.

Acidophilus este un tip de bacterie buna sau prietenoasa gasita in stomac si tractul digestiv care ne ajută la descompunerea produselor alimentare pentru digestie. Acesta ajuta la descompunerea proteinelor, eliberând acid lactic, enzime, vitamine din complexul B şi substanţe antibiotice care ajuta la mentinerea sanatatii.
În stomac, acidophilus elibereaza peroxid de hidrogen si alte gaze care ucid bacteriile. Cu toate acestea, atunci când nu este suficient acidophilus in stomac, bacteriile tind sa domine. Cand manancam alimente care sunt bogate in zahar sau carbohidrati, bacteriile se acumulează şi eliberează gaze, ceea ce duce la sentimentul de balonare si la indigestie.
Când acidophilus descompune proteinele, ajută la digestia grasimilor, care scade nivelul de colesterol în sânge. De asemenea, ajută la digestia de zaharuri din lapte transformandu-le în zaharuri simple, ajutand digestia in caz de intoleranţă la lactoză.

O lipsa de acidophilus poate provoca o respiratia urat mirositoare. Unele bacterii din stomac pot provoca halitoza atunci cand produsele alimentare sunt digerate. Lactobacillus acidophilus nu produce halena atunci când alimentele se descompun. Dacă ne confruntam cu o respiraţie urat mirositoare, ar putea fi din cauza digestiei, şi un supliment de acidofilus poate ajuta.
Se vorbeste adesea despre rolul acidophilus în reducerea riscului de cancer de colon, pentru că ajută la digestie şi la reglarea tranzitului intestinal. Acesta, de asemenea, imbunatateste raspunsul imun, deoarece creează antibiotice naturale in organism, reducand riscul de boli şi infecţii. Poate reduce si unele simptomele ale unor boli respiratorii, cum ar fi astmul, alergiile, şi probleme ale sinusurilor.
Deoarece o stare bună de sănătate depinde de absorbtia de substante nutritive, este necasara o crestere a cantitatii de acidophilus în corpul nostru.
Acidophilus Calivita actioneaza ca un detoxifiant, reface flora intestinala si este de mare ajutor pentru o buna functionare a sistemului digestiv. Acidophilus with Psyllium este un produs naturist Calivita recomandat in timpul si in urma tratamentului cu antibiotice, deoarece creaza un mediu necorespuzator agentilor patogeni. De asemenea, ajuta la sintetizarea colicinei in tubul digestive. Colicinina este un antibiotic natural produs in organism care poate preintampina necesitatea tratamentului cu antibiotice. Suplimentele acidofilus contin mai mult de un miliard de bacterii bune per gram, de aceea actioneaza rapid şi eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>