Sucul Natural Noni

Posted by: | Posted on: ianuarie 18, 2012

Unul din varfurile de lance al produselor naturiste existente pe piata romaneasca este sucul natural Noni, bazat pe extracte de fructe Noni (de provenienta tahitiana), cu rol in tratarea unor multiple afectiuni, printre care se numara catracta, fracturile osoare si entorsele, ranile cutanate, diferite infectii si contuzii, precum si forme usoare de cancer.

Pentru romani, sucul natural Noni, intrat de ceva vreme pe piata, nu a insemnat mare lucru, pana ce numele acestuia nu a inceput sa fie vehiculat de doctori de renume din marile centre medicale din Romania, care au inceput sa recomande pacientilor, ca pe langa tratamentele clasice, sa isi achizitioneze in masura posibilitatilor acest suc, gratie substantelor sale active, ce pot da o mana importanta de ajutor in lupta contra anumitor tipuri de boli.

Sucul Natural Noni

 

Substante Active din Noni

Principalele substante active din acest suc sunt iridoidele, care intre noi fie vorba, pot fi considerate adevarate minuni ale medicinii naturiste: contine cei mai puternici antioxidanti naturali, cu pana la de 3 ori mai puternici decat Vitamina C, astfel incat procesul de oxidare naturala este incetinit foarte mult. De asemenea, semintele de Noni contin acid linoleic, substanta activa revigoranta cu rol decisiv in mentinerea hidratarii pielii, cat si a stralucirii parului.

Asa cum spuneam in primele randuri, sucul natural Noni poate fi folosit si in lupta contra cancerului, sau cel putin, asta o spun ultimele studii efectuate pe soarecii care sufereau de cancer: tratamentul cu Noni le-a redus tumorile cu pana la 90%, fapt extrem de incurajator pentru bolnavii de cancer din toata lumea, intrucat mai e doar un singur pas pana cand boala mileniului va putea fi tratata folosind doar produse naturiste, fara sa fie nevoie de operatii, de raze sau de tratamente toxice pentru corp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>