ParaProtex – Un ajutor împotriva paraziților

Posted by: | Posted on: ianuarie 18, 2012

Scapa de paraziti cu ParaprotexCa urmare a infecțiilor parazitare, există diferite boli și tulburări: alergii, artrite, reumatism, scrâșnitul dinților (bruxism), colită, diabet, oboseală, dureri de cap, hipoglicemie, perturbarea tractului gastro-intestinal, greață, dureri de gât, sinuzită, tulburări ale căilor urinare și glandei tiroide, dezechilibre minerale, insomnie, vărsături și chiar cancer.

Paraprotex Calivita cea mai buna solutie antiparazitara
Paraprotex Calivita

Sistemul imunitar uman rezistă tuturor agenților patogeni și bolilor – acest fenomen este numit rezistență a organismului și este baza a imunității naturale specifice. În cazul în care sistemul imunitar începe să nu mai reziste – apare un timp propice dezvoltării paraziților. Prin urmare, tratamentul multor boli, trebuie să înceapă cu tratamentul antiparazitar și curățenie totală a corpului.

ParaProtex – este un medicament antiparazitar modern și în prezent este cel mai bun mijloc de a proteja împotriva paraziților. Cea mai surprinzătoare proprietate a ParaProtex-ului este aceea că nu inhibă flora organismului, ceea ce înseamnă că distruge paraziții și întărește sistemul imunitar.

Structura ParaProtex-ului este formată din 10 plante care lucrează sinergic și acționează imediat pe o gamă largă de paraziți, și în același timp, posedă proprietăți imunostimulatoare. Pentru oamenii sănătoși ParaProtex se poate utiliza în scop profilactic și se ia de două ori pe an, primăvara și toamna.

2 Comments to ParaProtex – Un ajutor împotriva paraziților

  1. Cristi spune:

    As vrea sa-l incerc… Unde se gaseste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>