CaliVita – O Companie de Succes

Posted by: | Posted on: ianuarie 18, 2012

Calivita este una dintre cele mai de succes companii din lume, ce produce si comercializeaza suplimente nutritive naturale, menite sa ajute oamenii sa depaseasca deficientele, bolile de care sufera, sau pur si simplu sa traiasca sanatos.

Desi produsele Calivita au patruns relativ tarziu pe piata din Romania, o piata relativ redusa si neincrezatoare in puterea produselor. Cu toate acestea produsele lor au fost primite bine de catre utilizatorii romani, gratie feedback-ului “din gura in gura” dar si a seriozitatii companiei, cu privire la respectarea dozajelor scrise pe eticheta.

Calivita International Afacerea de Succes

Calivita International

Ce fel de produse comercializeaza Calivita? Gama lor este una larga  si cuprinde de la produse de reducere a colesterolului pana la antioxidanti (vitamina C si diferite produse bazate pe flavonoide) si produse pentru imbunatatirea digestiei (Digest Ease) si a articulatiilor (Joint Protex), precum si pentru imbunatatirea circulatiei sangvine (Arginine Plus, Cholestone, etc). Sigur, gama lor de produse este una mult mai mare, cele de mai sus nefiind decat o foarte mica parte din totalul de produse.

Digest Ease de la Calivita

Digest Ease

In Romania, Calivita concureaza cu produsele din farmacii (care de foarte multe ori, sunt extrem de subdozate) si cu magazinele Plafar. Totusi, odata cu trecerea timpului, dar si datorita faptului ca din ce in ce mai multi romani observa cat de slabe sunt produsele naturiste din farmacii, Calivita va mai castiga o mare parte din piata, mai ales daca ei vor continua sa livreze produse de calitate, care intr-adevar sa isi ajute pe cei ce le cumpara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>