Afacerea CaliVita International

Posted by: | Posted on: decembrie 5, 2011
Calivita International este o  companie multinationala care  s-a  fondat  avand  dorinta de a  oferi  oamenilor o sansa  la  un stil de viata de  calitate, mai  sanatoas  si  mai bogat  atat  pentru ei  cat  si  pentru  familile  lor. Aceasta companie  promoveaza  la  nivel  global un stil de  viata nou si de  calitate  avand doua  componente:
Calivita International Logo
  • Un mod de  viata  sanatos care consta in consumul de alimente naturale, de  suplimente alimentare naturiste de calitatem urmate de efectuarea de  exercitii fizice regulate.
  • Un  stil de  viata mai imbelsugat prin dezvoltarea propriei afaceri Calivita.
 live green
Afacerea  Calivita pe langa  un succes  material ofera si sansa de a intalni  noi oameni , noi culturi si tari prin  excursiile  care  le organizeaza.

Suplimentele alimentare naturale şi nutraceutice de la CaliVita International sunt create pe baza dezvoltării ştiinţifice in trecut. Acestea contin vitamine, minerale, microelemente si alte elemente nutritive necesare pentru o alimentare de calitate superioară. Pe langa acestea contin compusi antioxidanti de protecţie de la factori nocivi de civilizaţie, substanţe lipotropice care neutralizeaza grăsimile alimentare. Produsele naturiste  CaliVita sunt extrase din plante curative care au fost cultivate în zonele ecologice si pure ale planetei noastre. Structura de nutraceutice este echilibrată în conformitate cu ultimele date ştiinţifice cu privire la deficitul real de vitamine şi minerale din organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>