Fructul Zeilor Noni!

Posted by: | Posted on: noiembrie 21, 2011

Fructul Noni este cunoscut si sub denumirea de Fructul Vietii. A fost numit asa datorita calitatilor curative pe care acesta le are.

Arbustul noni are o inaltime de 1-1,5 m poate supravietui si rodii in cele mai variate conditii si are o capacitate regenerativa excelenta. Fructele sale in forma de grenada sunt alb galbui cand sunt coapte, au un gust neplacut si un miros intepator.Din aceasta planta se produce sirop si suc. Noni  contine 18 tipuri de aminoacizi printre care si multi aminoacizi esentiali pe care organismul nu-i poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Unele din substantele active din radacina, semintele si coaja acestei plante au fost identificate, printre acestea se numara proxenina proxenoriaza, vitamina C, carotenul, potasiul si damnacantalul, care sprijina diviziunea celulara sanatoasa , scopoletina, care are efece antibiotice si antiinflamatoare, acizi grasi benefici (linoleic si caproic) precum si bioflavonoide (rutina).

 

fructul vietii noni
Tratamente naturiste cu Noni:

Eficienta ingredientelor plantei noni:
Proxeronina care se transforma in xeronina activa in organism, ajuta proteineleconstructoare de celule sa dezvolte o configuratie adecvatacontribuind la mentinerea sanatatii si oferind sprijin in cazul unor boli des intalnite , cum ar fi Hipertensiunea arteriala, ulcerul gastric sau artrita.Fructul de noni continesi substante cu efect antibiotic (acubina, alizarina)eficiente impotriva infectiilor antibacteriene severe cu Salmonella, E coli, Heliobacter pylori, care cauzeaza unele tipuri de ulcere gastrice sau Mycobacterium tuberculosis, care s-a demonstrat ca poate cauza tuberculoza. Substantele antiinflamatoare din Noni  actioneaza fara a irita membrana mucoasa  a stomacului. Deasemenea au fost confirmate si efectele antivirale si antifuncigice ale acestei plante. O serie de studii au demonstrat ca Noni poate fi un ajutor de nadejde impotriva diviziunii celulare anormale . S-a dovedit a fi eficient in prevenirea aparitiei anumitor tipuri de tumori, iar in cateva experimente au blocat chiar dezvoltarea tumorilor deja existente sau a  venit in sprijinul metodelor terapeutice traditionale astfel incat tratamentul a fost mai putin solicitant pentru pacient.
fructul noni
Fiindca tot mai multe studii independente iau confirmat efectele antihipertensive si diuretice multi cercetatori considera ca Noni este o planta promitatoare in tratamentul hipertensiunii una din cele mai raspandite afectiuni din zilele noastre. Deasemenea are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular . Rezultatele au aratat ca extractul de Noni poate cauza scaderea semnificativa a nivelului colesterol si trigliceride. Va sfatuim sa mizati cat mai mult pe produse naturiste, deoarece nu contin alte substante care pot dauna organismului.

 Ce Efecte are Noni?

  • Efecte Anticanceroase
  • Efecte Antioxidante
  • Efecte Antiaterogene
  • Efecte Antibiotice
  • Efecte Anti Dependente
  • Trateaza Cataracta
  • Trateaza Dureri de cap si migrene
  • Trateaza Disfunctii sexuale masculine
  • Sindrom premenstrual
  • Trateaza Caderea parului
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>